Samen bereik je meer

Team building

Wij geloven dat effectieve stappen zetten met je team kan beginnen in de modder, zolang ze maar serieus met elkaar aan de slag te gaan. Daarop zijn onze succesvolle teambuilding programma’s gebaseerd. In een één- of tweedaags teambuilding programma begeleiden wij jouw team naar een betere en sfeervolle samenwerking.

Doel en Aanpak
Samen met jou stellen we vooraf de doelen voor de teambuilding af. Op basis van deze doelen maken wij een programma waarmee wij de doelen gaan realiseren. Of het nu gaat om elkaar beter leren kennen, duidelijke afspraken of doelstellingen te maken, een sterke basis te creëren, of problemen op te lossen. Wij helpen je team de juiste stappen te zetten. Een teamdag is altijd succesvol!

Duur van de Training
Teambuilding gebeurt op één of twee dagen, afhankelijk van het doel. Het aantal personen wat kan deelnemen aan deze training, ligt aan het doel en de beoogde locatie.

Image

Verwacht resultaat

Na een teamdag zijn medewerkers dichter tot elkaar gekomen, ontstaat er meer respect en is het vertrouwen toegenomen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en et team heeft nieuwe energie opgedaan om er samen tegenaan te gaan en succesvol te zijn.

Comfortzone

Waarom binnen je comfortzone blijven
Als er daarbuiten veel meer te beleven valt

Loesje
Image

Je team sterker maken

Wij staan klaar om u te helpen

Copyright ©2020 Redsupport