We bevinden ons momenteel in een bijzondere situatie, de 1,5 meter Economie.

We zijn onze werkwijze aan het aanpassen naar een corona-veilige situatie waarin we vooral ‘afstand moeten houden’. Waanzinnig belangrijk juist nu te zorgen dat ondanks alle maatregelen jouw klanten of gasten zich veilig voelen.

Doel & Aanpak
Iedere training start met het opstellen van het te behalen doel. Het uitganspunt van deze training is dat de medewerkers gastvrij en commercieel hun werk kunnen blijven doen. De training maken wij zodanig dat het doel aansluit bij de wens van jouw organisatie. De actieve manier van trainen zorgt ervoor dat het voor de deelnemers leuk en praktisch is. Zo zorgen we ervoor dat hetgeen we trainen in de praktijk kan worden toegepast en het resultaat daadwerkelijk wordt behaald. Wij vertellen je er graag meer over.

Duur van de Training
Wij kunnen de training “gastvrij in de 1,5 meter” aanbieden vanaf één dagdeel. De training kunnen wij geven tot 10 personen op locatie of tot maximaal 15 online.

redsupport-15training.png

Verwacht resultaat

Na de training voelen medewerkers zich veilig en zeker met de nieuwe maatregelen. Daarnaast leren ze commercieel te zijn binnen de regels. Het neven effect is dat medewerkers zich weer vrijer en ze zich weer meer op hun plek gaan voelen.

Aanpas mogelijkheden

De training “gastvrij in de 1,5 meter” maken wij deels op maat voor jouw organisatie. Hierin gebruiken wij voorbeelden en oefensituaties uit de praktijk. De training is uit te breiden met extra dagdelen en/of onderwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie Aanvragen

Gastvrijheid gaat niet over grote dingen, maar over kleine dingen op het juiste moment.

Redsupport
Copyright ©2020 Redsupport