Gastbeleving verhogen door
commerciële gastvrijheid

Commerciële gastvrijheid

Deze training is gebaseerd op gastvrijheid vanuit een commerciële denkwijze. De training is speciaal voor medewerkers die dagelijks met gasten in contact komen. De training is er zowel voor ervaren als minder ervaren medewerkers.

De basis is alles uit je gast halen, ze optimaal bedienen en zorgen voor een gastvrij en commercieel resultaat.

Doel en Aanpak
Een superleuke en vooral effectieve training. In deze training leer je een sfeer te creëren waar gasten zich begrepen voelen. Je leert te achterhalen wat de wens van de gast is en hoe dit om te buigen naar een aanbod. Het doel van deze training is dat de medewerkers gastvrij en commercieel hun werk doen. De training maken wij zodanig dat het aansluit bij de wens van jouw organisatie. De actieve manier van trainen zorgt ervoor dat het voor de deelnemers leuk en praktisch is. Zo zorgen we ervoor dat hetgeen we trainen direct in de praktijk kan worden toegepast en het resultaat daadwerkelijk wordt behaald. Wij vertellen je er graag meer over.

Image

Duur van de Training
Wij kunnen de training “commerciële gastvrijheid” aanbieden in één dag of twee dagdelen. De meeste trainingen die wij geven bestaan uit 2 dagdelen met tussenpozen van 2 weken.

De training kunnen wij geven tot 10 personen op locatie of tot maximaal 15 online.

Verwacht resultaat

Bij de medewerkers wordt de knop omgezet van iets extra’s moeten verkopen naar inspelen op de wensen van de klant. Na de training voelen medewerkers zich minder bezwaard en zullen extra’s aanbieden om de gast tevreden te maken. De omzet en de gastbeleving zal hierdoor verbeteren.

Commerciële gastvrijheid

Commerciële gastvrijheid is je gast iets bieden
waar hij zelf nog niet aan had gedacht

Dennis, Redsupport
Image

Je team commercieel gastvrij

Wij staan klaar om u te helpen

Copyright ©2020 Redsupport