Welkom bij
Redsupport

Wij zijn Renate & Dennis van der Heiden en hebben een enorme drive om jou te helpen. Beide zijn we eigenaar van Redsupport, het onderzoek en training bureau voor jouw commerciële gastvrijheid. Wij staan voor een praktische aanpak. Met onderzoek en effectieve trainingen brengen wij jouw organisatie net dat stukje verder. Samen met een enthousiast team, bestaand uit een groep professionals met ervaring in diversen branches. Met elkaar helpen we jou, je medewerkers en de organisatie verder te ontwikkelen. 

Groeiende organisaties door enthousiaste mensen! 
Wij geloven dat mensen en organisaties altijd kunnen groeien als de juiste wil er is. Met onze enthousiasmerende praktische benadering dragen wij actief bij aan het ontwikkelen van de medewerkers en het groeien van de organisaties. Als je de juiste sfeer weet te creëren, ontstaat er meer werkplezier, worden de gasten loyaler en zullen ze terugkomen en meer bij je uitgeven.

Dit is wie wij zijn

Renate van der Heiden
Renate van der Heiden
Dennis van der Heiden
Dennis van der Heiden

Samen maken we dat extra stapje!

Onze missie is het werkplezier van medewerkers te vergroten, duidelijkheid te verschaffen en organisatie te laten groeien in commerciële gastvrijheid. Wij weten dat echt iedereen kan groeien, hoe jong of oud je ook bent, wat voor werk je ook doet. Samen maak we dat extra stapje!

redsupport-training.png

Op zoek naar een mooie samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat er uit iedere samenwerking iets moois kan komen. Het bundelen van ervaringen en kwaliteiten zorgen voor betere inzichten en dat je samen betere resultaten kan neerzetten. Wij zijn dan ook altijd opzoek naar nieuwe en verrassende samenwerkingsverbanden.

Contact ons

Gastvrijheid is je gast zich zo welkom te laten voelen, dat hij zich meer thuis voelt dan gast.

Redsupport
Copyright ©2020 Redsupport