Als organisatie doe je er alles aan om te zorgen dat je gasten het naar hun zin hebben.

Je doet je uiterste best om aan de wensen en verwachtingen van je gasten te voldoen. Je gaat voor de beste gastbeleving, maar toch kan er een keer iets misgaan.

Hoe meer klachten hoe beter
Klachten van gasten moeten worden gezien als een uitgelezen kans om gasten te houden en je gastbeleving verder te optimaliseren. Als organisatie ontvang je feedback waarbij het initiatief bij je gast ligt. Gasten zouden eigenlijk aangemoedigd moeten worden om te klagen. Stel je ervoor open en omarm dit gratis advies.

Vervolgtraject
Door klagen makkelijk te maken en aan te sporen zullen meer gasten hun problemen met je delen, waardoor je meer kansen hebt om de beste gastbeleving te geven.

Als gasten dan komen klagen, hoe ga je hier verder mee om. Gebruik je deze klacht om je organisatie te verbeteren of weet je direct deze ontevreden gast om te buigen tot fan!

redsupport-klachtafhandeling.png

Doel

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere klacht een lach kan worden, mits je ervoor open staat en je als doel hebt deze klacht op te lossen Vaak hoor je al snel, wat zeurt hij nou of wat moet hij nou weer. Deze instelling neemt je gast feilloos over en is alle moeite daarna voor niks. Neem dus altijd de tijd, luister naar je gast en bied oprechte excuses aan.

Aan de slag

Weten hoe er bij jouw organisatie met een klacht wordt omgegaan? We komen graag een keer klagen. Infomeer naar de mogelijkheden.

Informatie Aanvragen

Gastvrijheid gaat niet over grote dingen, maar over kleine dingen op het juiste moment.

Redsupport
Copyright ©2020 Redsupport