Het zijn moeilijke tijden en als organisatie moet je er alles aan doen om de veiligheid van je gasten voorop te stellen.

Veel organisaties denken na over de praktische invulling van de regels en hoe ze daarbij zelf ook het hoofd boven water kunnen houden. Dit is niet altijd even makkelijk. De kunst is vaak het loslaten, het loslaten van hetgeen je al vele jaren met succes hebt gedaan.

Willen we blijven overleven, dan zullen we op een andere manier moeten gaan kijken naar de manier van werken.  Het oude vertrouwde loslaten en kijken wat de mogelijkheden zijn om verder door te gaan. Het risico van het vasthouden, is dat we boos worden op wat niet meer kan.

Doel
De nieuwe 1,5 meter economie vraagt dan ook om veel aanpassingen van jou als ondernemer. Je onderneming moet zo ingericht zijn dat je gasten anderhalve meter afstand kunnen houden van elkaar en dat je personeel veilig kan werken. Dat kan soms best ingewikkeld zijn.

Om hulp te kunnen bieden bekijken wij jouw locatie en spreken we met de medewerkers. Onze anderhalve meter coach kan je adviseren bij het gene wat wel kan en hoe je naast de regels alsnog commercieel kan zijn.

corona-redsupport.png

Het resultaat

Na het bezoek voelen medewerkers zich veilig en zeker met de nieuwe maatregelen. Daarnaast laten we zien hoe je commercieel kunt zijn binnen de regels. Het neven effect is dat medewerkers zich weer vrijer en ze zich weer meer op hun plek gaan voelen.

Volgende stap

en nu door!

En door? Maar hoe dan? En wat kost dat wel niet om hulp te krijgen, dat kan ik nu echt niet gebruiken. Deze vragen horen wij dagelijks en snappen dit maar al te goed. Het zijn onzekere tijden en niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Ook wij niet. Wij kunnen je wel helpen er anders tegen aan te kijken. Kijken waar er kansen gecreerd kunnen worden. Want daar zijn wij wel van overtuigt, kansen zijn er altijd!

Informatie Aanvragen

Gastvrijheid gaat niet over grote dingen, maar over kleine dingen op het juiste moment.

Redsupport
Copyright ©2020 Redsupport