Partner programma

Wilt u klanten adviseren over het gebruik van onze diensten en contact realiseren tussen Bedrijven/organisaties en Redsupport? Met het partnerprogramma van Redsupport bieden we de juiste informatie en support voor een succesvolle samenwerking.

Met het Redsupport partnerprogramma: 

  • Kunt u kwalitatief goede diensten aanbieden.
  • Krijg je commissie voor elke opdracht die je aandraagt.
  • Kun je gemakkelijk gebruik maken van je eigen netwerk.
  • Kun je de ingebrachte klant een mooie herhaalopdracht aanbieden.

Partner worden?

Als partner adviseert u klanten over Redsupport. Dit kan gaan over de diensten mysteryshopping, Locatie of online onderzoek en het geven van diversen trainingen of een combinatie daarvan. Wij zullen u ondersteunen in het proces met de benodigde informatie en documentatie. De klant sluit uiteindelijk een overeenkomst af bij Redsupport en u ontvangt daarvoor commissie.

Als Partner heb je een eigen inbreng van € 49,- per jaar.

 

Waarom dit Partner programma?

Door het benaderen van bedrijven/organisaties of het gebruik van je eigen netwerk, kan je gemakkelijk klanten benaderen. De inleg is relatief erg laag en is door 1 of 2 kleine opdrachten al terug verdient. Bij een grotere offerte maak je bij de eerste offerte al flinke winst.

Door weinig inspanning kan je al een aardig wat (extra) verdienen.

 

Voor wie?

Dit partner programma is zeer geschikt voor mensen met al een groot netwerk van ondernemers of studenten in een commerciële richting die graag wat bijverdienen.

Ben je zeer klantgericht en zie je commerciële kansen?

 

Meld je dan nu hier aan!